HabiPro Livability Care Welfare english Twitter LinkedIn 

Home  Expertise  Actief in  Innovatie  Opdrachtgevers  Publicaties  Contact


Active ageing

    Actief in projectmanagement, subsidie, interim
            beleid, studiereizen, internationaal, samenwerkenHabiPro versterkt uw innovatieve product of project: inspiratie, planning, communicatie, evaluatie en samenwerking. We verbinden u zonodig aan subsidies en samenwerkingspartners in Nederland en daarbuiten.

De rode draad door ons werk is Leefbaarheid. Wij streven naar een leefbare samenleving waarin mensen volop kansen krijgen om zich te ontplooien, regie over hun eigen leven te voeren en actief met elkaar samenleven. Ook als mensen kwetsbaar zijn door hoge leeftijd, dementie of een verstandelijke beperking. Wij realiseren in Nederland woonzorgoplossingen van 4 tot 400 mensen. Ontwikkelen een lokale sociale munt met duizenden gebruikers. Adviseren bij wijkontwikkeling naar projectontwikkelaars, architecten en designers.

In zorginnovatie zijn we gespecialiseerd in zorg rond kwetsbare groepen. We ontwikkelen zorgtechnologie in Europese projecten, veelal rond dementie. We hebben succesvolle concepten ontwikkeld in kleine kernen 
waar woon-zorg voor dementie en mensen met een verstandelijke beperking wordt gecombineerd en zo 24 uurszorg in kleine kernen of wijken mogelijk maakt.

Heeft u alleen een innovatief idee of een probleem, of is er al een project beschrijving, of ontbreekt alleen nog de financiering? HabiPro kan op elk niveau instappen en ondersteunen. Door regelmatige feedback en go / no-go momenten in te bouwen houdt u controle. Wij zorgen voor duurzaamheid en kwaliteit.

Veranderingen of projecten ontstaan vanuit inspiratie. HabiPro biedt op maat gemaakte studiereizen in Nederland, Europa of de Verenigde Staten met haar internationale netwerk van organisaties in wonen, zorg, duurzaam bouwen, gebiedsontwikkeling.

Samenwerking is een voorwaarde voor innovatie, niet alleen met externe partners maar juist in uw eigen organisatie. Om innovaties duurzaam te ontwikkelen zorgen wij voor een stevig draagvlak in en buiten uw organisatie. Wij geloven in kritische analyses, heldere adviezen en implementatie op maat. Als geen ander zijn wij in staat om de verschillende culturen van bouwen, wonen en zorg te overbruggen.